Ples studentů Masarykovy univerzity aneb roztančili jsme MU!

Dec 2, 2014 | akce, kultura, MUNI, munie, tipy od munie

Měsíce příprav vyvrcholily v jediný večer, který se zapsal do historie jako druhý ročník Plesu studentů Masarykovy univerzity. V krásných prostorách hotelu Voroněž se 3. 12. sešlo téměř osm set studentů a absolventů, jež spojuje právě studium na Masarykově univerzitě bez rozdílu fakultní příslušnosti a kteří se s úsměvem na líci protančili večerem plným hudby, radosti a noblesy.

Kdo se Plesu studentů MU zúčastnil poprvé, musel být příjemně překvapen výtečným welcome drinkem, který zajistila Vinotéka a koštovna Staré hory – držitel titulu univerzitní studentská vinotéka pro akademický rok 2014/2015. Dvě patra hotelu nabídla hostům různorodost hudebních žánrů k poslechu a tanci, mohli jsme zhlédnout sportovní vystoupení, vystoupení improvizační skupiny Impro džow, uměleckou a profesionální ukázku tanců a přiučit se swingovým krokům.

Celým večerem se linoucí tóny tanečního orchestru MUNI Band snoubily s krásnými róbami přítomných dam a vytvářely tak atmosféru jedinečného okamžiku. Celý program pak vyšperkovalo vystoupení skupiny Sto zvířat, která se postarala o eskalaci atmosféry o další stupně výše.

V soutěži pro hosty bylo možno získat mnoho zajímavého a hosté nemohli být jinak než příjemně překvapeni, neboť tentokrát nebyly výhry úmyslně zveřejněny dopředu, aby se hosté měli až do posledních chvil na co těšit.

V horním patře nechyběl oblíbený fotokoutek, který zajistil Lengál photography a kde jsme se mohli nechat zvěčnit stejně jako u partnerské stěny slávy. V průběhu večera až do brzkých ranních hodin bavil hosty electroswingem DJ Sinclair a další střevíce byly protančeny na afterparty. Fotky z večera můžete prohlížet zde, tu a také tady.

Závěrem si dovolujeme poděkovat partnerům, kteří se rozhodli podpořit Ples studentů Masarykovy univerzity. Mediálními partnerům online.muni.cz a StudentPoint a hlavním partnerům:

– Kariérní centrum Masarykovy univerzity, které pomáhá studentům v profesní orientaci, růstu a radí jak zaujmout zaměstnavatele či kde lze absolvovat praxi nebo získat stáž, – oční optika EYES OPTIK, v níž si pod dohledem odborníků můžete nechat změřit zrak, získat cenné rady při výběru brýlí a skel a zkrášlit se sportovními i slunečními brýlemi světových značek, – nezisková organizace dTest, která poskytuje komplexní spotřebitelský servis, – thajské masáže Royal Thai, – oční klinika Oftal, která nabízí pojišťovnou hrazenou oční péči, specializovaná vyšetření a nadstandardní chirurgické zákroky , – Intersport, největší prodejce sportovního oblečení a vybavení na světě, který můžete navštívit v obchodním centru Olympia, – wellness centrum Infinit, které má v Brně 4 pobočky a nabízí např. vodní SPA, sauny, vířivé koupele, fitness, masáže či ubytování a wellness pobyty, – Mobilmax, který má v Brně hned 3 provozovny na Palackého třídě, Křížově a v Olympii a prodává pouze telefony určené pro český a slovenský trh, které lze v případě problémů reklamovat v jakémkoliv značkovém servise,

– kadeřnictví Vlaďka Hrubá Hair style, které vytvořilo krásné účesy našich organizátorek.

A děkujeme též partnerům Správě kolejí a menz MU, Big One Fitness, svatebnímu salonu Star, PETIT CRU wine bar & shop, KOISHI fish & sushi restaurant, vile Tugendhat, brněnskému Majálesu, B&H Magnum club Brno, laser game Brno, Crossfit NewPark, knihkupectví Barvič a Novotnýsalonu krásy Body concept, GYM&JOY, kinu Scala, nakladatelství Munipress, klubu Fléda, Café Mezzanine, kinu Lucerna, Národnímu divadlu Brno, Divadlu Bolka Polívky, tanečnímu studiu NO FEET, Santiago Cafe bar, Mersey Music Clubu, agentuře Brnokoncert, Eleven clubu, Gill’s coffee, centru outdoorových programů, Klubu cestovatelů, pole dance studiu Decadance, Plzeňskému prazdroji, nakladatelství Omega a Knihy Dobrovský, parnímu pivovaru Hauskrecht, společnosti Digitor a 100Mega, Zbrojovce Brno, relax clubu Namasté a Court of Moravia.

Děkujeme za důvěru, kterou jste nám svěřili, a věříme, že jste si Ples studentů Masarykovy univerzity náležitě užili! Budeme rádi, pokud nám sdělíte své dojmy a návrhy v dotazníku (a to i pokud jste se plesu nezúčastnili), na základě jehož výsledků budeme upravovat podobu příštího ročníku plesu, protože Ples studentů MU patří nám!

Vaše MUNIE

 

 

Masarykova studentská unie z.s.
Žerotínovo náměstí 617/9
602 00 Brno
IČO: 22605371
Transparentní účet: 2400288479/2010