Noční cirkus přichází…

Nov 16, 2019 | akce, kultura, MUNI, ples, tipy od munie

Velevážené publikum,

noc plná kouzel, překvapení a tajemství se blíží. Šapitó Nočního cirkusu se pomalu ale jistě rozbaluje, artisti si protahují svaly, kouzelníci provětrávají karty a věštkyně blyští svou kouli budoucnosti. Jedinečné představení vypukne již za 18 dní. Jste připraveni nechat se pohltit neznámem?

My rozhodně ano! Poslední přípravy vrcholí, nervozita stoupá a my už se nemůžeme dočkat sedmého ročníku Plesu studentů Masarykovy univerzity, který se i tentokrát odehraje v brněnském Bobycentru. A to už tradičně na mikulášské datum – 5.12.2019. Takže pokud se v ten večer nebudete čertit po domácnostech, máte poslední možnost ukořistit vstupenky na tuhle neopakovatelnou show.

Ale abychom vás navnadili ještě víc, vyzpovídali jsme pro vás hlavní organizátorku Nikolu Procházkovou z projektového oddělení MUNIE. Ta kromě organizace plesu (která by klidně vyšla na plný úvazek, co si budeme povídat) stíhá ještě studovat Fakultu sociálních studií.

Loňský ročník Plesu studentů Masarykovy univerzity nesl přívlastek “reprezentační”. Proč ho letos název postrádá a změní tento fakt něco na samotném večeru?

Loňský Ples byl výročním, jelikož zahajoval celé oslavy 100 let od založení naší univerzity. Proto i nesl výjimečně název Reprezentační. Na samotném konceptu večera to ale nic nemění. Vracíme se ke klasicky tématicky laděným plesům.

Co si přesně máme představit pod pojmem Noční cirkus a proč padla volba zrovna na toto téma?

Rozhodovali jsme se mezi několika tématy a Noční cirkus v nás vyvolává atmosféru romantična a tajemna. Bude to noc plná kouzel a zábavy. Snažili jsme se i vystupující vybírat tak, aby zapadali do celé tématiky. Inspirovali jsme se stejnojmennou knížkou.

Poprvé je letos možné zakoupit si lístky i do VIP zóny. V čem jsou tato místa rozdílná oproti normálnímu sezení v Zoner Bobyhall?

Lístky do VIP sekce v ceně zahrnují také lahev červeného a bílého vína na stůl do dvojice, drobné občerstvení k vínu a vytištění fotky ve fotokoutku zdarma. Samozřejmě jsou tato místa výhodná hlavně kvůli své dobré poloze v hlavním sále. V dřívějších letech jsme je vždy rezervovali pro naše partnery a akademické pracovníky. Jelikož je ples už vzhledem ke svému názvu ale především pro studenty, chtěli jsme dát možnost být VIP i jim.

Klasická místa na sezení oproti tomu zahrnují pouze lahev bílého vína pro dva.

Pozn. red.: lístky do VIP sektoru i na sezení jsou již aktuálně vyprodané

Na co se můžou návštěvníci během večera těšit?

Mohou se těšit hlavně na spoustu hudby, která tvoří na našem plese ten hlavní program. Vybrané kapely zahrají k tanci jak písně klasické, tak moderní. Během večera vystoupí ale i kouzelníci, věštkyně, stand-up komik, akrobati  a spoustu dalších tematických vystoupení. Rádi bychom návštěvníky upozornili, že se rozhodně vyplatí přijít na ples hned ze samotného začátku, protože program bude skutečně nabitý a zajímavý.

Můžeme očekávat i tradiční tombolu? Jaká bude letošní hlavní výhra?

Tombola se jak je zvykem bude prodávat během večera, přičemž jeden lístek bude stát  15 korun. Hlavní ceny si však nechám ještě pro sebe, přece jenom jsem zmiňovala večer plný překvapení, tak ať pro vás alespoň nějaké ještě necháme zahalené tajemstvím. Vyhrát ale můžete například oblíbené poukazy do wellness a na únikovky nebo letos nově kredity na objednávky od Dámejídlo.

S radostí dodáváme, že náš velkolepý večer obohatí i vystoupení oblíbené české kapely Mirai, jejíž frontman je absolventem Masarykovy univerzity. A pokud jsme vás ani touto informací stále nepřesvědčili, že letošní ročník si rozhodně nemůžete nechat ujít, podívejte se na webové stránky Plesu nebo na facebookovou událost, kde najdete další informace a jména vystupujících.

Těšíme se na vás už za 2 týdny!

Za organizační tým MUNIE

Oldřiška Hradcová

obrázek

#bobycentrum#masarykova univerzita#MUNIE#nočnícirkus#ples

 

Masarykova studentská unie z.s.
Žerotínovo náměstí 617/9
602 00 Brno
IČO: 22605371
Transparentní účet: 2400288479/2010