V brněnském Mersey se rozhodne o vítězi Souboje kapel

Mar 6, 2015 | akce, kultura, munie, tipy od munie

Už ve středu 18. března bude mít publikum ve spolupráci s porotou možnost v klubu Mersey rozhodnout o vítězi druhého ročníku University Band Contest. V něm brněnské studentské kapely zabojují například o vystoupení na Majálesu a o postup do semifinále soutěže.

O tom, kdo se vlastně v ringu ringu University Band Contest nakonec utká, rozhodovali do 12. března fanoušci na facebookové stránce MUNIE, kde mohli hlasovat pro svého favorita. Z přihlášených osmi kapel tak nakonec v brněnském Mersey vystoupí tři skupiny s nejvyšším počtem hlasů získaným právě ve facebookovém hlasování.

Na středeční bomba akci s nezapomenutelnou atmosférou, která, doufejme, překoná loňský úspěšný ročník, jsou zváni úplně všichni! Jak fanoušci samotných kapel, tak milovníci dobré zábavy, kteří výsledek bitvy mohou sami ovlivnit svým hlasováním na místě. Organizátoři akce, studentská organizace MUNIE, si pro vás připravila opravdu nabitý program.

Pro ambicióznější jedince nechtějící zapadnout v davu navíc středeční akce nabízí možnost přihlásit se do volby reprezentantů Masarykovy univerzity, kteří se na brněnském Majálesu utkají s konkurenty z VUT a Mendelovy univerzity o titul Krále a Miss Majálesu. A to je přece jen titul, s nímž se může pochlubit málokdo!

Tak neváhejte a vyrazte ve středu 18. března na skvělou studentskou akci v klubu Mersey! Vstup povolen za 40 korun a pro držitele karty MUNIE jenom za tři pětky.

Autorka: Natália Vítková

Masarykova studentská unie z.s.
Žerotínovo náměstí 617/9
602 00 Brno
IČO: 22605371
Transparentní účet: 2400288479/2010