Informační databáze spuštěna!

Apr 15, 2015 | munie, spolky, studium, tipy od munie

Konečně existuje! To, co jsme vám na konci podzimního semestru slíbili, jsme nyní dokončili. Řeč je samozřejmě o informační databázi, která obsahuje snad vše, co student vysoké školy či člen studentského spolku chce a potřebuje vědět. Naleznete ji na: https://www.muni.cz/admission/student/clubs_info. Pro přihlášení je vyžadováno vaše UČO a sekundární heslo. Databázi nejspíš nejvíce ocení členové studentských spolků, na své si však přijdou i aktivní studenti, kteří buď hledají inspiraci, chtějí se dozvědět více o možném financování svých aktivit, nebo by se rádi podělili o právě realizující se projekt.

Z diskuze s vámi vyplynulo, že nejčastěji se nedostává informací o zázemí pro studentské spolky a aktivní studenty, finančních grantech, stipendiích a zázemí, které vám MUNIE, Masarykova univerzita či ostatní subjekty poskytují. Právě proto jsme databázi rozčlenili tak, aby pro vás byla co nejvíce uživatelsky pohodlná. Na první prokliknutí je obsah rozdělen do tří hlavních složek, které se dále větví na jednotlivé části. Na některých částech se můžete podílet i vy, uživatelé této databáze. O této možnosti se dozvíte více přímo v rozhraní databáze.

Věříme, že budete tuto možnost hojně využívat. Informace se budou průběžně doplňovat a aktualizovat, mimo jiné i na základě vaší zpětné vazby, kterou můžete zasílat autorovi, spolkovému koordinátorovi, na spolky@munie.cz.

Josef Nešleha

 

Masarykova studentská unie z.s.
Žerotínovo náměstí 617/9
602 00 Brno
IČO: 22605371
Transparentní účet: 2400288479/2010